Tvorca Babylonu 5 vraví,
že budúce projekty budú pokračovať v skúmaní multiverza

Zverejnené: GamesRadar, 04.08.2023
Preložil: Hurvi, 07.08.2023
Sheridan

EXKLUZÍVNE: J. Michael Straczynski rozpráva o budúcnosti Babylonu 5 s časopisom SFX

Babylon 5: Cesta domov je nastavený tak, aby bol niečim ako Babylon 5: Bez domova, s viacerými časovými líniami v animovanom filme. Našťastie môže využiť to, že Rick and Morty, Everything Everywhere All At Once a rovnako aj Marvel a DC vesmíry priniesli multiverzá do povedovia divákov, väčšina moderných divákov by mala byť v pohode so skúmaním kvantových mechaník a paralelných časových línií vo filme.

Podľa tvorcu J. Michael Straczynského bude tento narastajúci multivesmír ďalej skúmaný v potenciálnych budúcich projektoch.

"Ak sa tomuto bude dariť, Warneri chcú urobiť viac," povedal Straczynski magazínu SFX v novom čísle, ktoré má Cestu domov na obálke. "Začíname so Sheridanom v jeho vlastnej časovej línii, ale sú tu aj alternatívne časové línie, kde máme bok po boku Sinclaira, Sheridana, Ivanovú a Lochleyovú, a všetky postavy sú na začiatku a k dispozícii.

"To bude základom pre akýkoľvek [filmový] postup," pokračuje. "To mi dáva slobodu povedať 'V poriadku, ak začínam od nuly a mám k dispozícii všetky postavy, čo sa môže stať ďalej?' [Diváci oboznámení so seriálom] môžu poznať tento vesmír a tieto postavy, ale teraz nebudú vedieť, čo sa stane."

Ak pôjde všetko podľa plánu, možno uvidíme viac B5 na horizonte. V príprave je potenciálny hraný reboot seriálu, ale v súčasnosti je pozastavený kvôli stávke scenáristov WGA..

Babylon 5: Cesta domov je dostupný na VOD a Blu-ray od 15. augusta. Toto je len úryvok z interview dostupné v najnovšom vydaní magazínu SFX, ktoré má na obálke Babylon 5: Cesta domov a je dostupné v novinových stánkoch od 9. augusta. Ukážku obálky vidíte nižšie.

SFX 369
↑ Hore