Fórum

Info a download


Hurvi
Hlavný administrátor
Hlavný administrátor
Predmet: Základné info24.01.2017 11:10:33

Chváľte veľkého tvorcu a samotného JMS. Po štrnástich rokoch vyšla pre verejnosť oficiálna Babylon 5 hra.!

Poznámka
ISO obraz hry ponúkol verejnosti HarryCane-, tiež známy ako TheBackStabbedSniper a Niall. Zverejnil ho na serveri ISOZONE.

Táto alfa verzia musí byť dostupná zadarmo. Pamätník toho čo bolo a čo môže znova byť.

Babylon 5 Into the Fire bol vesmírny bojový simulátor, dizajnovo podobný sérii Wing Commander. Predstavoval by 3D vesmírny boj - od súbojov stíhačiek až po boj veľkých lodí doplnený príbehom z FMV klipov natočených v kulisách seriálu s hercami a herečkami z Babylonu 5.

Hudbu zložil Christopher Franke a využívala by orchestrálnu hudbu zloženú exkluzívne pre hru spolu so skladbami zo seriálu.

Bohužiaľ bola hra zrušená len niekoľko mesiacov pred očakávaným dátumom dokončenia.

Toto je pre-alfa demo spolu s bojovým alfa demom, ktoré boli obe predstavené na E3 '99.

INŠTRUKCIE:

Aby ste hru spustili na moderných systémoch, musíte spustiť "B5.exe" v režime kompatibility Windows XP (Service pack 2) a otvoriť súbor "B5.ini" v image súbore. Posuňte sa nadol k časti [Video] Fullscreen=1 a zmeňte text na Fullscreen=0.
Uložte súbor a už stačí len spustiť "B5.exe" a hra pobeží.

Na opravu grafickej chyby po nahratí otočte loď doprava kým miniete brakirijskú loď, skokovú bránu a torpédoborec triedy Omega. Potom otočte loď doľava a miniete opäť všetky lode a grafická chyba sa sama opraví.

Ak chcete zmeniť loď, ukončite hru a opäť otvorte "B5.ini", posuňte sa nadol k časti [Application] PlayerFighter1=Starfury a zmeňte text na NarnFighter, CentauriFighter, Thunderbolt alebo RaiderFighter. Potom súbor uložte, spustite "B5.exe" a budete pilotovať inú stíhačku.

Z celého srdca ďakujem všetkým, ktorí pôvodne obdržali tento disk, nepatria mi žiadne zásluhy za objavenie tohto hrateľného dema. Len ho verejne šírim.

Testované na Windows 7 64bit Home premium: Service Pack 1.8GB RAM, grafická karta ATI HD 7770 2GB a procesor 4.2Gh/z quad Core AMD FX 4130 CPU.

Podľa inštinktu.

Stiahnuť ISO súbor
Editované: 2x / Naposledy: 2017-01-24 11:15:28
profil | citovať
1
↑ Hore